Afscheid van de Zomer

Wat heb jij mogen oogsten?

Dit weekend vieren we het afscheid van de Zomer. Moeder Aarde trekt zich langzaam terug, want haar werk is bijna voltooid. De appels, peren en druiven zijn rijp en kunnen geplukt worden. De herfst doet haar intrede.

Oogsten

Een mooi moment om even stil te staan bij wat jij persoonlijk hebt mogen oogsten de afgelopen maanden. Welke zaadjes heb jij geplant? Welke stappen heb jij gezet om gelukkiger, rustiger, gezonder of wijzer te worden?

Mercurius retrograde

De planeet Mercurius loopt op dit moment retrograde (achteruit). Dit zorgt ervoor dat je iets meer naar binnen gekeerd bent dan anders. Dus als je jezelf maar niet tot actie kunt brengen, dan mag je Mercurius daar de schuld van geven.

Weegschaal

Het is niet toevallig dat de Zon juist nu het sterrenbeeld Weegschaal binnengaat. De dagen en nachten zijn op dit moment even lang. Er is evenwicht tussen licht en donker.

Geniet van de laatste warme zonnestralen en wees dankbaar voor al wat je hebt mogen oogsten.

Warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

2 reacties

 1. Lieve Marion,

  Met heel veel moeite heb ik je YouTube film kunnen volgen. DE moeilijkheid schuilt in het feit dat je nauwelijks was te verstaan. NIET jou schuld; maar alle films van jou zijn zo zacht in tegenstelling tot alles wat er op YouTube wordt aangeboden. Dit wordt dus geen vraag aan je Engelen, maar aan een technische man die kan helpen dit te verbeteren.

  Wat ik van je heb gehoord, gezien en gevoeld heb ik vannacht meegemaakt.
  Ik zal m’n best doen kort te zijn:
  Bijna negen jaar geleden een lange tijd in het hiernamaals geweest. Na vijf keer een hartstilstand en vijf keer reanimeren (één keer in de ziekenauto en vier maal op de operatietafel) moest ik weer terugkomen. Wat je daar meemaakt, vergeet je nooit.
  Hierna wist ik dat liefde geven het allerbelangrijkste is dat er bestaat, ik was (en ben helaas nog) heel dominant en dat leiden van de mensen in mijn omgeving wilde ik absoluut niet meer.
  Jarenlang hierdoor ’s nachts steeds weer dromen over het kwijt zijn van de weg, niet alleen het verdwalen, maar meer nog het dwalen, niet wetende waar ik heen moest en wat mijn bestemming was.

  NU weet ik wat ik moet doen en weet dat ik nog veel hier op aarde moét doen, wat m’n werk hier is. Er zijn een aantal mensen die mijn hulp nodig hebben, ook in mijn onmiddellijke omgeving.
  Dank je voor je hulp. Ik ben ook jou voor eeuwig dankbaar>
  Een liefdevolle groet van Niek de Bruin

  • Dankjewel voor deze mooie reactie Niek!
   Ik heb toevallig onlangs het boek ‘Na dit Leven’ van Eben Alexander gelezen. Hij beschrijft daarin zijn reis door het hiernamaals. Ik herkende er veel in. Misschien ook voor jou een leestip?

   Over het geluid: bij mij op de computer klinkt het geluid via You Tube wel goed, maar ik ga je de onbewerkte video toesturen. Ik hoop dat het dan beter hoort. (De technische man ben ik zelf, haha)

   En inderdaad heb je nog veel mensen te helpen hier op aarde, fijn dat je er nog bent!
   Liefs, Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *