Alles is liefde tijdens deze volle maan..

Afgelopen weekend is één van mijn liefste vriendinnen getrouwd. Het was zo’n prachtig feest van liefde, dat ik mijn roze bril tijdens het schrijven van deze blog, nog niet heb kunnen afzetten.

Verlang jij naar liefde, of harmonie? En word je ongeduldig omdat het te lang duurt? Staar dan vanavond eens goed naar de volle maan en fantaseer hoe jouw ideale (liefdes-) leven eruit zou zien. Én koester de liefsten om je heen, want alles is uiteindelijk liefde..

 

Zon in weegschaal

De zon staat sinds een aantal dagen in het teken weegschaal. Deze weegschaal-energie doet je verlangen naar liefde, harmonie en schoonheid. Het is dus een prachtig tijd om in het huwelijksbootje te stappen, zoals mijn vriendin. Het is een tijd om  de liefde te vieren met je eigen partner of om domweg heel hard te genieten van je gezin.

 

Volle maan in ram

De ram-energie van de volle maan is echter wat minder harmonisch. Als iets niet snel genoeg gaat, dan zal deze energie je ongeduldig maken. Een grappig voorbeeld hiervan is dat tijdens het grote huwelijksfeest van mijn vriendin de bruidstaart werd binnengereden. Er stond echter maar één bediende bij de taart, om 150 stukken taart te snijden en uit te serveren. Dus de bruid, mijn vriendin, pakte het mes uit zijn handen en hakte in no time alle 150 stukken taart voor de gasten. Ik moest er heel hard om lachen: dat is typische ram-energie.

 

Alles is liefde

Volle maan is hét moment om je hartenwensen te communiceren. Verlang jij naar harmonie, naar liefde? En word je ongeduldig omdat het te lang duurt? Staar dan vanavond of vannacht eens goed naar de maan en fantaseer hoe jouw ideale (liefdes-) leven eruit zou zien. En koester de liefsten om je heen, want alles is uiteindelijk liefde..

 

Liefs,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *