Alles loopt volgens plan! (nou ja, bijna…)

 

Alles loopt volgens plan! (nou ja, bijna..)
De Ram-energie helpt je om je dromen in daden om te zetten en dankzij de Volle Maan in Weegschaal werkt iedereen goed mee! Alleen jammer dat Mercurius weer even retrograde loopt…

De Roze Maan

De naam Pink Moon heeft helaas niets te maken met de kleur van de volle maan, maar is zo genoemd door de Indianen (of Native Americans om politiek correct te zijn). In April bloeit in America overal de roze ‘wild ground phlox flower’. Maar ook hier in Nederland zijn de bomen op dit moment getooid met prachtige roze bloesems. Deze Volle Maan wordt ook wel de Ei-maan genoemd. Het ei staat symbool voor vruchtbaarheid en voor het prille begin.

 

Dromen worden daden met Ram

Dromen worden daden met deze enthousiaste, zelfverzekerde Ram-energie.Ram-eigenschappen zijn: avontuurlijk, moedig, enthousiast, maar ook impulsief, overmoedig en soms zelfs een beetje drammerig. Dit is een hele goede energie om je eigen dromen waar te maken.

 

De Volle Maan in Weegschaal

De Weegschaal zoekt altijd naar balans, schoonheid en harmonie. Omdat de Volle Maan nu in weegschaal staat, zal je gevoelsleven tijdens deze Volle Maan streven naar harmonie, rekening houden met de ander. Samenwerken gaat je daarom goed af deze week!

Mercurius loopt retrograde

Niets kan jouw plannen meer in de weg staan denk je nu, maar… Mercurius loopt de komende maand retrograde. Misschien heb je het al eens gehoord, maar wanneer mercurius retrograde loopt, wil de techniek je nog wel eens in de steek laten. Haal dus rustig adem als je computer een black-out krijgt en vergeet vooral niet om tussentijdse back-ups te maken…

 

Doe een wens!

Volle Maan is hét moment om wensen te doen. Als er iets is wat je graag zou willen veranderen in je leven, vraag het Universum om dan om hulp!

 

 

Met warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *