Bijzondere Volle Maan met Kerst

Heel bijzonder

Voor het eerst sinds 1977 valt de Volle Maan op 1e kerstdag dit jaar. Dat belooft een extra vleugje magie onder de kerstboom! Zorg echter dat je tijdens de kerst genoeg tijd reserveert voor jezelf, want anders kan deze kerst een uitputtingsslag worden.

 

Familie

De Volle Maan staat op 25 december in Kreeft. Omdat de Maan van invloed is op je gevoelsleven, zul je deze kerst enorm genieten van het warme familiegevoel.

Mocht je deze kerst echter niet samen met je familie kunnen vieren, dan kun je het misschien wel even moeilijk hebben…

 

Tradities

De Zon is net het teken Steenbok binnen gegaan. En hoewel de Steenbok doorgaans het liefst lekker ongestoord en hard wil werken, maakt hij/zij tijdens de kerst graag tijd vrij voor familie en vrienden. Steenbokken zijn namelijk dol op tradities!

 

Plichtsgetrouw

De Steenbok-energie maakt plichtsgetrouw. Het gevaar daarvan is dat je je verplicht voelt om je hele familie én je schoonfamilie te bezoeken met kerst. En dat kan voor (hoog) gevoelige personen vaak nét te veel energie kosten.

Hoewel je familie je heel dierbaar is, kan ze je ook enorm veel energie kosten. Een hele dag op elkaars lip zitten, wordt dan een uitputtingsslag.

 

Gouden tip

Zorg dat je tijdens de kerst genoeg tijd reserveert voor jezelf!

Maak een lange wandeling of lees lekker een boek. Als je van koken houdt, dan is het natuurlijk heerlijk om uren te kokkerellen in de keuken. Maar maak er geen martelgang van als koken niet jouw ding is.

Heb jij nog een tip hebt voor een stress-vrije kerst? Deel deze dan alsjeblieft met ons hieronder.

 

Geniet van deze magische volle kerstmaan!

 

Met warme kerstgroet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *