Blijf positief!

Positieve gedachten creëren positieve uitkomsten. Dus, hoe donker de wereld om je heen ook lijkt, blijf positief!

Soms lijkt alles om je heen donker. En wat je ook probeert om de situatie te veranderen, niks lukt. De enige manier om dit te doorbreken, is door positief te blijven. Het universum reageert namelijk op jouw gedachten. Zodra jij jouw sombere gedachten kunt vervangen door positieve, zal het universum direct reageren door mooie nieuwe kansen en oplossingen te sturen.

Als je het lastig vindt om je los te maken van je eigen sombere gevoelens en gedachtes, kijk dan eens goed naar de vrouw op de foto. Om haar heen is de lucht en de zee donker, zelfs een beetje dreigend. Maar de vrouw heeft zichzelf de vleugels van een vlinder gegeven, in alle kleuren van de regenboog. Met haar armen gespreid staat zij vol vertrouwen klaar om alle hulp van het universum te ontvangen. Deze vrouw ben jij!

[mailmunch-form id="33387"]

Warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

3 reacties

    • Het klinkt misschien een beetje streng, maar JIJ bent verantwoordelijk voor jouw gevoelens. Je mag niet anderen de schuld geven van jouw negatieve gevoelens. Als je het lastig vindt om positief te blijven in je huidige omgeving, ga dan vaker op zoek naar een plek waar je wel positief kunt zijn en blijven. Bijvoorbeeld in de natuur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *