Blue Moon in Waterman

A Blue Moon

Every once in a Blue Moon is een Engelse uitdrukking, waarmee bedoeld wordt dat iets maar zelden voorkomt. En het komt inderdaad niet zo vaak voor dat er 2 Volle manen in 1 maand vallen. Maar het gebeurt wel bijna elk jaar een keer. Er zitten immers 13 Volle Manen in een jaar. De Blauwe maan zegt dus eigenlijk niks over de kleur.

Zon in Leeuw

De Zon staat op dit moment in Leeuw. Een vurig teken dat graag het stralende middelpunt wil zijn. Ook al ben je zelf een verlegen type, deze leeuw-energie zal iedereen een beetje meer zelfvertrouwen geven. Leeuw wakkert bij iedereen het vuur een beetje aan. In plaats van een bijrol, kies je deze maand voor de hoofdrol in je eigen leven!

Volle Maan in Waterman

De Volle Maan staat in Waterman. Watermannen zijn de activisten, vernieuwers onder ons en zijn altijd origineel. De Waterman eist gerechtigheid en gaat de barricade op om dat te bereiken. Een klein gevaar van het luchtteken Waterman is dat zij haar boodschap zo serieus neemt dat zij daarin wel eens een beetje kan doordraven.

De Volle Maan zwengelt deze Waterman energie nog eens extra aan. Het kan dus zomaar gebeuren dat je deze dagen een vurig pleidooi gaat houden voor iets wat je aan het hart gaat.

De Leeuw Cecil

De neergeschoten Leeuw Cecil in Zimbabwe is een voorbeeld van deze Watermanenergie. Natuurlijk is het afschuwelijk dat er ‘voor het plezier’ gejaagd wordt op dieren. Helaas gebeurt dat nog dagelijks. Blijkbaar moest de prachtige leeuw Cecil sterven, om ons weer even bewust te maken van dit enorme onrecht. In de stortvloed aan reacties in de media kun je echter duidelijk de ‘waterman’ energie herkennen. In heel veel mensen is de activist (tijdelijk) wakker geworden.

Pak de hoofdrol

Gebruik deze dagen om de hoofdrol in je eigen leven op te eisen. En schroom niet om alles wat jij belangrijk vindt van de daken te schreeuwen. Het is goed om gehoord te worden!

 

Ik wens je een prachtige Blue Moon toe.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Uncategorized en getagd met , , , , , , .

Eén reactie

  1. Hartelijk dank voor dit bijzondere bericht. Ik ga zeker gebruik van maken.
    Vannacht heb ik La Luna al gezien, en begroet. Later op de nacht/ochtend wekte ze me en wederom de virtuele hug gekoesterd.
    Moge alle verlangens en wensen bij allen naar tevredenheid uitkomen.
    _()_ gegroet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *