Dankjewel voor je aanmelding!

Dankjewel voor je aanmelding voor de Vleugje Magie nieuwsbrief.

Ik verstuur de nieuwsbrief elke twee weken, namelijk met Volle Maan en met Nieuwe Maan.

Jouw persoonlijke Engelenkaart met korte toelichting, stuur ik je binnen twee dagen toe.

 

Met warme groet,

Marion

 

2 reacties

 1. Hallo Marion,

  Ik druk popups altijd snel weg maar wil mij toch aanmelden voor jouw nieuwsbrief. Alleen kan ik mij via jouw mobiele website niet inschrijven want ik kan niet vinden waar ik dit zou moeten doen 🙁 zou je mij als nog op jouw emaillijst willen zetten? En mag ik zo brutaal zijn om naar de engelen boodschap of kaartje te vragen? Weet niet meer precies wat het was sorry…

  Zonnige groetjes,
  Stephanie

  • Hai Stephanie,
   Natuurlijk kun je je alsnog inschrijven voor de nieuwsbrief. Ik mag dat alleen niet handmatig doen, vanwege strenge Spamregels. Als het goed is zie je hierboven nu nog een mogelijkheid tot inschrijven :-).
   Hele warme groet, Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *