Deel jouw innerlijke wijsheid!

Twijfel niet langer aan jouw belangrijke plek in deze wereld en gebruik deze Volle Maan om jouw innerlijke wijsheid te delen.

 

Maan van de Wijsheid

Deze Volle Maan in februari wordt ook de Maan van de Wijsheid genoemd. En dat is niet voor niets. Iedereen draagt namelijk een unieke innerlijke wijsheid met zich mee. Door de energie van de Zon in Waterman en de Volle Maan in Leeuw, durf je deze wijsheid eindelijk te delen.

 

De wereld verbeteren

De Zon staat in op dit moment in het teken Waterman. Een belangrijk kenmerk van Watermannen is dat zij een innerlijke drive voelen om de wereld te verbeteren. Soms voelt dit als een eenzame strijd, maar geef alsjeblieft niet op! Jouw stem moet gehoord worden.

Wanneer de Zon in Waterman staat, wordt iedereen een beetje Waterman. Iedereen voelt deze maand een grotere innerlijke roeping om bij te dragen aan een betere wereld.

 

Innerlijke Wijsheid

Iedereen, dus ook jij, hebt waardevolle kennis in je. Met deze kennis of wijsheid kun jij je medemens, dieren of bijvoorbeeld de natuur helpen. Iedereen is op zijn of haar eigen manier met het Universum verbonden en krijgt daardoor unieke informatie. Gebruik deze waardevolle wijsheid om bij te dragen aan een betere wereld.

 

Volle Maan in Leeuw maakt zelfverzekerd

De Volle Maan in Leeuw zal je daarbij helpen. De maan is van invloed op je gevoelsleven. De stralende en krachtige Leeuw-energie maakt je zelfverzekerd en helpt je om jouw belangrijke boodschap te delen.

 

Maansverduistering

De Maansverduistering (in de bijschaduw) helpt je tijdens deze Volle Maan om extra daadkrachtig te zijn. Jouw emoties houden jou namelijk meestal tegen om je mening van de daken te schreeuwen. Een Maansverduistering werpt echter een tijdelijke schaduw op je emoties, waardoor ze heel even geen rol meer spelen….
Hierdoor kun je extra krachtig en zonder angst optreden!

Welke wijsheid wil jij met mij delen?

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *