Doe mee aan het Vleugje Magie HSP – onderzoek!

Ben jij een Hoog Sensitieve Persoon (HSP), of denk jij dat je hoog sensitief bent? Doe dan mee aan het Vleugje Magie HSP – onderzoek.

Op mijn artikel ‘HSP is een geschenk’, heb ik enorm veel reacties gekregen. Hieruit blijkt dat veel mensen HSP vooral als last ervaren. Dat vind ik heel jammer, want hoog sensitiviteit gaat namelijk meestal hand in hand met paranormale begaafdheid. En dat is juist een heel groot geschenk van het Universum.

Ik wil jou heel graag helpen met je paranormale ontwikkeling. En je leren hoe je jezelf beter kunt beschermen. Hiervoor heb ik echter jouw hulp nodig. Doe mee aan mijn Vleugje Magie – HSP onderzoek, zodat ik een zo goed mogelijk programma kan ontwikkelen, speciaal voor Hoog Sensitieven.

Met warme groet,
Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

2 reacties

  1. Hallo Marion,

    Ik zou graag meewerken aan je onderzoek voor HSP. Over het algemeen weet ik er inmiddels goed mee om te gaan en kan ik het als een mooi kado zien. Maar er zijn dagen bij dat ik om alles kan huilen en mijn energie ongemerkt wegsijpelt ondanks de bescherming die ik mezelf dagelijks geef.

    Lieve groet,
    Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *