Dromen worden daden

Dromen worden daden met deze enthousiaste, zelfverzekerde Ram-energie. De Volle Maan in Weegschaal helpt je bovendien om ook anderen enthousiast te maken voor jouw plannen, zonder al te drammerig te zijn!

Maan in Weegschaal

Weegschaalenergie zoekt altijd naar balans, schoonheid en harmonie. Omdat de Maan nu in weegschaal staat, zal je gevoelsleven tijdens deze Volle Maan streven naar harmonie, rekening houden met de ander. Samenwerken gaat je daarom goed af deze week!

 

Zon in Ram

Ramenergie is het tegenovergestelde van Weegschaal. Ram-eigenschappen zijn avontuurlijk, moedig, enthousiast, maar ook impulsief, overmoedig en soms zelfs een beetje drammerig. Dit is een hele goede energie om je eigen dromen waar te maken. Je kunt nu eenmaal niet altijd met iedereen rekening houden en ook nog je eigen dromen verwezenlijken.

 

De Ei-maan

Deze Volle Maan wordt ook wel de Ei-maan genoemd. Het ei staat symbool voor vruchtbaarheid en voor het prille begin. De natuur komt nu (met Ram-energie) overal tot leven. De vogels wachten nog even wachten met eitjes leggen, maar de Paashaas zal komend weekend vast en zeker ook een ei voor jou klaarleggen…

Volle Maan is hét moment om wensen te doen. Als er iets is wat je graag zou willen veranderen in je leven, vraag het Universum om dan om hulp!

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *