Dromen worden daden

Vind je balans tussen daadkracht en harmonie

Dromen worden daden. De enthousiaste, zelfverzekerde Ram-energie helpt je op dit moment om je dromen in daden om te zetten. Laat je daarin niet te veel afremmen door de Volle Maan in Weegschaal. Want hoewel zij waardevolle nieuwe inzichten en nuances kan toevoegen, kan de weegschaalenergie ook veel (onnodige) twijfel opwerpen. Ga dit weekend dus op zoek naar de juiste balans tussen daadkracht en harmonie.

 
Eclips

Twee weken na de zonsverduistering (eclips), waar bij de Nieuwe Maan voor de Zon langs schoof, wordt zaterdagmiddag de Maan even helemaal verduisterd. Dit komt doordat de Aarde dan precies tussen de Zon en de Maan staat, waardoor er geen licht van de zon op de maan valt. Deze maaneclips kunnen we hier jammer genoeg niet zien, omdat het overdag is. Op 28 september vindt een volledige Maansverduistering plaats, die wij wel hier in Nederland en Belgie wel kunnen zien.

 

Maansverduistering

Maansverduisteringen hebben, ook al kunnen we ze niet zien, invloed op ons gevoelsleven. Ze werken door op ons onderbewuste en zullen daarom niet direct voelbaar zijn.

 

Maan in Weegschaal

Weegschaalenergie zoekt altijd naar balans, schoonheid en harmonie. Omdat de Maan nu in weegschaal staat, zal je gevoelsleven tijdens deze Volle Maan streven naar harmonie, rekening houden met de ander.

 

Zon in Ram

Ramenergie is het tegenovergestelde van Weegschaal. Ram-eigenschappen zijn avontuurlijk, moedig, enthousiast, maar ook impulsief, overmoedig en soms zelfs een beetje zelfzuchtig. Dit is een hele goede energie om je eigen dromen waar te maken. Je kunt nu eenmaal niet altijd met iedereen rekening houden en ook nog je eigen dromen verwezenlijken.

 

Volle Maan

Volle Maan is hét moment om wensen te doen. Vraag het Universum om je te helpen om je dromen te verwezenlijken.

 

Welke droom zet jij om in daden?

 

Met warme groet,

Marion

[cta id=”549″ vid=”0″]

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *