Durf de stap te wagen!

Zon en nieuwe maan in Ram
De enthousiaste en avontuurlijke energie van zowel de Zon als de nieuwe Maan in Ram, geven je nèt dat zetje dat je nodig hebt. Stap uit je comfort zone en durf je intuïtie te volgen!

Intuïtie

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren en om goed te luisteren naar je innerlijke stem. Wat is jouw diepste verlangen? Van welke gedachte word jij echt blij? Wat zou je het aller-allerliefste willen doen? Je intuïtie wijst je de weg naar jouw persoonlijke geluk.

 

Twijfel

Waarom altijd die twijfel?

Tijdens onze opvoeding hebben we een heleboel regeltjes aangeleerd over hoe wij ons moeten gedragen. Regels als:

  • rekening houden met anderen
  • niet ijdel mogen zijn
  • niet te veel aandacht trekken
  • niet egoïstisch zijn
  • doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg
  • klaarstaan voor iedereen
  • etcetera.

 

Kritisch stemmetje

In ons hoofd hebben we daardoor een heel kritisch stemmetje gekregen. Op ieder goed idee dat bij je op komt zegt dat stemmetje direct: Ja, maar…. En dan bedenkt dat stemmetje een hele reeks obstakels en redenen, waardoor dat goede idee onuitvoerbaar lijkt te zijn… Maar niks is onuitvoerbaar natuurlijk!

 

Comfort zone

Dat stemmetje wil namelijk heel graag dat jij veilig in je comfort zone blijft zitten. Dan kan er niks misgaan en blijf jij gewoon het brave meisje/jongetje dat iedereen kent. Buiten je comfort zone treden, daar komen alleen maar problemen van. Aldus redeneert dat stemmetje.

 

Geluk

Maar ja, als je in je eigen comfort zone blijft hangen, zul je nooit echt gelukkig worden. Want écht gelukkig word je pas, wanneer je je intuïtie volgt!

 

Moed en kracht

De dubbele Ram-energie geeft je de moed en kracht om dat stemmetje in je hoofd de mond te snoeren. Luister goed naar je innerlijke stem en zet vandaag de eerste stap buiten je comfort zone!

 

Keuze

Wat wil jij liever zijn:

 • een ‘aardige’ vrouw
 • of een vrouw die haar dromen durft te volgen?

 

Laat me weten wat jij kiest. Ik wil dolgraag je reactie onder deze blog lezen.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *