engelenkaarten,reading,Doreen Virtue

Een beetje hulp van boven

Heb jij dat soms ook, dat iets steeds maar niet wil lukken? Dat je even echt niet meer weet wat je moet doen in een bepaalde situatie? Dat je je afvraagt hoe je überhaupt weer grip kunt krijgen op je eigen leven?

Nou, ik ook! Gelukkig heb ik altijd mijn Engelenkaarten bij de hand. Met behulp van de kaarten word ik steeds weer gerustgesteld door de Engelen en krijg ik nieuwe inzichten. Daardoor kan ik vervolgens vol vertrouwen verder op mijn mooie, maar soms best moeilijke, levenspad.

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken?

Als ‘Certified Angelcard Reader’ ben ik namens Doreen Virtue bevoegd om met haar kaarten voor jou een reading te doen. Door mijn ruime ervaring als medium en als Engelenkaarten-lezeres, kan ik heel zuiver jouw boodschappen van de Engelen voor je ontvangen en doorgeven.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om naar mij toe te komen, ga ik komende maand voor het eerst readings geven via Skype en/of Facetime. Op deze manier kan ik de kaarten die ik trek meteen aan je laten zien en toelichten. En ik vind het prettig als ik iemand tijdens een consult aan kan kijken.

Normaal gesproken kost een persoonlijke Engelenkaarten-reading 145,- euro, maar ik heb in de maand juli een speciale introductie-korting:

27,50 voor een reading van 20 minuten via Skype of Facetime

Kun jij wel wat hulp van de Engelen gebruiken, maak dan voor 10 juli een afspraak via  ‘contact‘.

Warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *