Een emotionele en intuïtieve week…

De Zon en Nieuwe (Super) Maan in Vissen maken je deze week intuïtiever dan ooit. Maar helaas ook extra gevoelig en emotioneel..  Probeer tijd vrij te maken om je lekker terug te trekken, zodat je in alle rust kunt voelen, dromen en luisteren naar je innerlijke stem.

 

Zonne-eclips

Vannacht vindt er aan de andere kant van de Aarde een Zonne-eclips plaats. Zonsverduisteringen komen alleen voor als het Nieuwe Maan is, en ook nog eens Supermoon. De Maan beweegt zich namelijk in een ellips om de Aarde. De Maan staat nu heel dichtbij en dat wordt Super-moon genoemd. Doordat de Maan zo dichtbij staat, lijkt zij optisch groter en kan ze een groter oppervlak van de veel grotere Zon bedekken. Maar ook haar invloed is tijdens de Super-moon nog krachtiger.

 

Reset

Tijdens een eclips lijken de Zon en de Maan even in botsing met elkaar. Hierdoor wordt ons systeem als het ware even ge-reset. Een eclips staat symbool voor het loslaten van het oude (in het donker) en de wedergeboorte (in het licht). Er kunnen deze dagen dan ook oude emoties en pijn boven komen, welke je nu kunt verwerken. We laten het oude nu echt achter ons en richten onze energie op het nieuwe.

 

Vissen

De Nieuwe Maan en de Zon staan tijdens de eclips allebei in Vissen. Je hebt de afgelopen weken, onder invloed van de vissen-energie, erg veel gevoeld, gedroomd, doorvoeld en aangevoeld. De dubbele vissen-energie maakt je zeer intuïtief!

 

Innerlijke stem

Nieuwe Maan is tijdens elke maancyclus een tijd om naar binnen te keren. Probeer tijd vrij te maken om je lekker terug te trekken, zodat je in alle rust kunt voelen, dromen en luisteren naar je innerlijke stem.

Schrijf liefst ook al je nieuwe inzichten en ideeën op, zodat je ze later nog eens terug kan lezen. Je zult versteld staan van je jezelf!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *