engelen kaarten workshop

Een engeltje op mijn schouder

“Oei, dat ging maar net goed…” Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft gedacht. Gelukkig hebben we altijd engelen om ons heen. Ze zijn er om ons te helpen, om de weg te wijzen en om ongelukken te voorkomen. Maar het is best lastig om de engelenenergie te kunnen voelen en om de engelen te verstaan. Met de engelenkaarten van Doreen Virtue wordt dit een stuk makkelijker.

Via haar kaarten kunnen de engelen je concrete adviezen geven. Deze zijn altijd positief en vol liefde en geven je nieuwe inzichten. De engelenkaarten hebben mij altijd ontzettend goed geholpen en ik gebruik ze ook graag tijdens mijn consulten.

Als ‘certified angelcard-reader’ heb ik de missie om zo veel mogelijk mensen te leren om zelf met de engelenkaarten te werken. Daarom geef regelmatig workshops over Engelenkaarten.

In de workshop leg ik uit:

  • wat engelenenergie is
  • hoe je zelf de engelenkaarten kunt gebruiken
  • welke vragen je kunt stellen
  • hoe je de kaarten moet ‘verzorgen’
  • hoe je jezelf kunt trainen in het begrijpen van de engelenboodschappen

Als je zelf regelmatig de engelenkaarten gebruikt, zul je merken dat je op een andere manier naar problemen gaat kijken. De engelenenergie is heel warm, positief, troostend, optimistisch en creatief. Kortom, het is heerlijk om de engelen altijd bij je te hebben!

Wil jij ontdekken wat de engelen jou te vertellen hebben? Kom dan naar deze workshop. De workshop kost normaal gesproken 65 euro, maar ik heb een speciale aanbieding voor mijn Faceboekvolgers. Als je je voor 25 april a.s. aanmeldt kost de workshop voor jou slechts 45 euro.

Aanmelden kan hier.  Graag even invullen dat je gebruik maakt van de Facebook aanbieding voor de Engelenworkshop.

Geplaatst in Blog.