Stralende 1e Volle Maan van 2016

24jan2016

workshop / viering van de 1e Volle Maan van 2016

van 19.00 tot 21.30

37,50

Graag wil ik je uitnodigen voor een bijzondere Volle Maanviering op zondag 24 januari, de eerste Volle Maan van 2016. De Volle Maan zal in Leeuw staan, dus het belooft een stralende avond te worden!

Tijdens deze avond zal ik een prachtige, warme en veilige cirkel creëren. Binnen een cirkel ontstaat altijd op magische wijze een vertrouwensband tussen alle vrouwen die aanwezig zijn.

We blikken kort terug op het afgelopen jaar: Wat zijn jouw lessen geweest in 2015? Waar ben je dankbaar voor? Maar het allerbelangrijkste van deze avond is de vraag: Wat zijn je wensen voor 2016? 

De kracht van de Volle Maan zal je op deze avond laten stralen van zelfvertrouwen. Al jouw wensen zullen in vervulling gaan, dus wees niet bescheiden.. 2016 wordt een Magisch Mooi jaar!

Samen helpen wij elkaar om onze wensen te formuleren en om ze met veel energie het Universum in te sturen. En natuurlijk heb ik altijd de engelenkaarten bij de hand.

Sinds heel kort ben ik de gelukkige eigenaresse van een schattig tuinhuis met een heerlijke tuin. Ik verheug me er enorm op om op deze heerlijke locatie (met vuurkorf) samen met jou het nieuwe jaar in te luiden!

 

Ben jij klaar voor flink wat Magie in 2016? Geef je snel op via onderstaand formulier:

 

1e Volle Maanviering 2016

Stralende 1e Volle Maan Viering 2016
  • Prijs: € 37,50

 

Aanmelding Workshop Engelenkaarten

Aantal personen

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...
Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *