Geniet van de langste en donkerste Midwinternacht ooit!

Komende nacht wordt de langste en donkerste ooit, want zelfs de Maan zal zich niet laten zien!

Tijdens Joel of Midwinterdag vieren we het feest van de terugkeer van het licht. Na vandaag zullen de dagen weer langzaam langer worden. En hoe gezellig deze weken ook zijn met alle kaarsjes en lichtjes in de bomen, ook jij verlangt vast al weer naar het voorjaarszonnetje! Eerst hebben we echter nog een paar maanden winter voor de boeg…

Vannacht zul je de Maan niet zien, omdat het Nieuwe Maan is. Met Nieuwe Maan staat de Aarde tussen de Zon en de Maan, waardoor de Maan in de schaduw van de Aarde blijft.

Nieuwe Maan is een moment om naar binnen te keren. Door contact te maken met je intuitie (je innerlijke stem) krijg je geweldige ideeën voor nieuwe projecten of voor oplossingen van je problemen.

Tijdens de komende nacht zal een zaadje in jou worden geplant. Een zaadje dat de komende maanden nog even mag rusten, maar dat net als de natuur in het voorjaar zal ontkiemen. Met voldoende aandacht, licht en liefde zal dit zaadje tijdens 2015 uitgroeien tot een persoonlijke succes van jou.

Besteed de komende week veel aandacht aan je dromen. Leg eventueel een schriftje naast je bed, zodat je ze snel kunt opschrijven voordat je ze vergeet.

In mijn volgende blog schrijf ik over de 12 heldere nachten die tussen 24 december en 6 januari voor veel heldere dromen gaan zorgen.

Ik wens jullie een fijne Joel en een heerlijke Midwinternacht!

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *