Genieten met de Zon en Nieuwe maan in Stier

Vrijdag staan de Nieuwe Maan en de Zon en in het krachtige aardeteken Stier. Stieren houden van rust, zijn vasthoudend en zoeken zekerheid in materialistische zaken. Maar boven alles kunnen stieren echt genieten van aardse dingen. De dubbele stier-energie is op dit moment voor iedereen voelbaar, dus ook als je zelf geen stier bent.

Rustig aan

Stieren houden van rust. De dubbele stier-energie maakt je de komende dagen een beetje lui. Zelfs als je normaal gesproken geen moment stil zit, zul je het de komende dagen toch iets rustiger aandoen.

 

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan is een moment om naar binnen te keren. Met de dubbele Stier-energie is dit het perfecte moment voor een terugblik op je leven. Wat gaat er goed, waar ben je blij mee en wil je graag behouden? Probeer echter wel eerlijk te blijven naar jezelf: Soms houden we vast aan dingen die eigenlijk niet goed meer zijn voor ons…

 

Plannen worden concreet

Met de Nieuwe Maan in Stier zul je vernieuwingen liever even uitstellen. Toch kan de Stier energie je helpen om je plannen goed uit te werken. Gebruik de aardse Stier-energie dan ook om je dromen concreet en bovendien winstgevend te maken.

 

‘Gij zult genieten’

Het elfde gebod in Vlaanderen luidt: Gij zult genieten. En dat gebod is de Stier op het lijf geschreven. De stier houdt ontzettend van lekker eten en drinken. Heb jij een Stier als partner? Laat hem/haar dan een beetje met rust en ga de komende dagen samen zo hard mogelijk genieten van alles wat ons leven op Aarde zo mooi maakt!

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *