Gezonde voornemens

Heb jij gezonde voornemens voor het nieuwe jaar? Dan heb ik goed nieuws voor je, want dit is hét perfecte moment om te stoppen met roken, om te detoxen en om een aantal overtollige kilo’s kwijt te raken!

 

Afnemende Maan helpt loslaten

De energie van de afnemende maan helpt bij het loslaten van dingen. In deze week is het dus makkelijker om je slechte gewoontes los te laten. Een extra stimulans dus om te stoppen met roken! Maar het is ook een perfect moment voor een detox-kuur. Je lichaam kan deze week makkelijker de vervuilde stoffen in je lichaam loslaten dan in andere periodes. Ook als je van plan bent om een paar kilo af te vallen, dan zul je deze week redelijk gemakkelijk de eerste pondjes kwijtraken.

 

Aartsengel Rafaël helpt

Als je wel wat hulp kunt gebruiken om gemotiveerd te blijven om je gezonde levensstijl vol te houden, vraag dan de hulp van aartsengel Raphaël. Aartsengel Rafaël staat namelijk te trappelen om jou te helpen met je gezonde voornemens.  Zijn energie zal je helpen om gemotiveerd te blijven en om gezonde keuzes te maken. Zo krijg je bijvoorbeeld spontaan zin om een rondje te gaan hardlopen in het bos! Bovendien kan aartsengel Rafaël helpen door ongezonde verleidingen bij jou uit de buurt te houden…

 

Wat zijn jouw gezonde voornemens?

Wat zijn jouw gezonde voornemens? Deel ze hieronder en zorg dat Rafaël weet waarmee hij jou mag helpen!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Eén reactie

  1. Hoe kun je dit voorkomen? Hoe zorg je ervoor dat je echt gezonder gaat eten? Simpel, maak het ongezonde eten niet verboden. Probeer het niet te schrappen, probeer het liever uit je eetpatroon te verdringen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *