Grote schoonmaak!

Vandaag is een perfecte dag om je kasten uit te mesten en om aan je grote schoonmaak te beginnen. De energie van de afnemende maan helpt je namelijk bij het opruimen. Doe lekker alles weg wat je al tijden in de weg staat!

 

Afnemende Maan

De laatste week van de maancyclus is een periode om los te laten. De Maan-energie helpt je bij het opruimen en weggooien. Zelfs als je normaal gesproken niet zo’n opgeruimd type bent, krijg je in deze week spontaan zin om een kledingkast uit te mesten of om je keukenkastjes een goede beurt te geven.

 

Memory Lane

De zon staat in vissen, wat je emotioneler maakt dan anders. De grote opruiming kan dan ook veranderen in een ‘walk down memory lane’..  Dat geeft natuurlijk niets, want wat is er nou fijner dan weg te dromen bij een paar oude foto’s die je in een la tegenkomt? Ongemerkt ruim je vandaag meteen wat oude emoties op.

 

Waarschuwing

Met de Maan in Waterman bestaat de kans dat je wat overmoedig wordt en meteen de muren in een andere kleur wilt schilderen. Als je dat al tijden van plan was, ga dan vooral je gang! Maar met een vrolijke bos bloemen ziet je huis er ook weer fris en gezellig uit…

 

Warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *