Haal de bezem door je leven!

De kritische Volle Maan in Maagd zou jou dit weekend zo maar in een zeurpiet kunnen veranderen… Maar je kunt er ook voor kiezen om eens flink de bezem door je leven te halen. Het is tijd voor een grote schoonmaak!

 

Zelfkritiek

Tijdens de Volle Maan bruist alles en is je energie naar buiten gericht. Dit is normaal gesproken een feestelijke tijd, maar de Volle Maan staat nu in Maagd. En de Maagd-energie maakt je nogal kritisch. Niet alleen naar jezelf, maar ook naar anderen toe… Je zou dus zomaar kunnen veranderen in een zeurpiet dit weekend. En jij niet alleen, want dit geldt natuurlijk voor iedereen om je heen net zo!

 

Vissen

De Zon staat in het teken Vissen. Dit maakt je extra gevoelig en ontvankelijk voor emoties. Vissen is bovendien niet goed in het ‘controleren’ van deze gevoelens. Het is daarom lastig om jouw kritische gevoelens te relativeren in deze periode.

 

Wat kun jij veranderen?

Dit hoeft echter geen reden tot paniek te zijn. Het kan helemaal geen kwaad om af en toe kritisch naar je eigen leven te kijken. En zelfs niet om kritisch te kijken naar de rol van anderen in jouw leven. Bedenk vervolgens wat jij zelf vandaag nog kunt veranderen.

 

Pak de bezem

Zo aan het begin van de lente is het is een goed moment om de bezem door je leven te gaan. Zowel letterlijk als figuurlijk kun je de bezem door je huis, je leven, je relatie, oude gewoontes en de tuin halen.

 

Lente

Dankzij de Volle Maan en de geur van de lente heb je volop energie om schoon schip te maken. Dus ga lekker aan de grote schoonmaak, ga naar de sportschool of begin met dat gezonde dieet. En ga vooral ook naar buiten om te genieten van de natuur en het begin van de lente.

 

Wat ga jij vandaag nog veranderen?

 

Met warme groet,

 

Marion

 

 

Geplaatst in Blog.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *