Hoe kun jij je dromen waarmaken dit jaar?

Nieuwe maan en Zon in Steenbok

Hoe kun jij je dromen waarmaken dit jaar? Met de Zon én de Nieuwe Maan in Steenbok is het vandaag hét perfecte moment om een plan van aanpak te maken. Begin niet halsoverkop aan allerlei projecten, maar bereid je grondig voor. Wat zijn je dromen, je doelen en je wensen voor dit jaar? En wat heb je daarvoor nodig? Stippel als een echte Steenbok stapje voor stapje jouw weg naar de top uit!

 

Jouw diepste wensen

De Nieuwe Maan in Steenbok is een moment om je wortels weer even diep in Moeder Aarde te verankeren. Het is een moment om naar binnen te keren, om contact te maken met je diepste wensen. Wat zijn jouw dromen, jouw doelen en jouw wensen? Waar ben je nu? Waar wil je naartoe?

 

Nieuwe Maan

De eerste Nieuwe Maan van 2016 vormt niet alleen de start van een nieuwe maancyclus, maar ook van het hele nieuwe jaar dat voor je ligt. Het is niet de bedoeling dat je meteen tot actie komt. Maak eerst, als een echte steenbok, een plan van aanpak.

 

Vastberaden en verstandig

Steenbok is een echt aardeteken: realistisch, vastberaden, verstandig en niet snel uit balans te brengen. De Steenbok kiest nooit zo maar de kortste weg naar de top. Zorgvuldig stippelt de Steenbok eerst zijn route uit en houdt daarbij rekening met alle factoren. Het grote voordeel daarvan is de Steenbok niet snel de moed opgeeft, wanneer er iets tegen zit!

 

Plan van aanpak

De dubbele Steenbok-energie heeft invloed op iedereen. Dus maak gebruik van deze verstandige energie om vandaag voor jezelf een doordachte plan van aanpak te maken. Hoe kun jij je dromen waarmaken dit jaar? Wat heb je daarvoor nodig? Misschien is het voor jou een goed moment om een nieuwe opleiding of cursus te starten?

 

Ik wens je een prachtig en daadkrachtig 2016 toe.

 

Met warme groet,

Marion

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Eén reactie

  1. Behoud je zelfvertrouwen. Als je wilt slagen in het waarmaken van je dromen, moet je niet bij de pakken neer gaan zitten als er iets misgaat of als je droom onbereikbaar lijkt. Je moet je hoofd omhooghouden, in jezelf geloven en blijven gaan. Het is heel gewoon om twijfels te hebben en onderweg aan jezelf te twijfelen, maar uiteindelijk moet je in je mogelijkheden blijven geloven, want als jij niet in jezelf gelooft, zal niemand dat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *