I-CARE of ‘Doorbreek patronen in je relatie’

In mijn werk help ik veel vrouwen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Veel van deze vrouwen zijn, net als ik een aantal jaren geleden, op een bepaalde manier vastgelopen in hun relatie.

Wij vrouwen zijn er heel goed in om voor anderen te zorgen. Als je hooggevoelig bent, dan voel je de behoeftes van je partner en/of kinderen nog veel sterker aan. Pas op het moment dat je vastloopt, ga je voorzichtig nadenken over wat je zelf nodig hebt.

Wanneer je je realiseert dat er geen eerlijke verdeling tussen geven en nemen is in je relatie, dan is het heel menselijk om je partner hier de schuld van te geven. Maar dat is niet helemaal eerlijk. Jij bent mede verantwoordelijk voor de patronen die er in jouw relatie zijn ontstaan. Dus stel jezelf de vraag: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren?

Om jou en je partner daarbij te helpen, ben ik samen met mijn goede vriend Bastiaan de Koning (nee, dat is niet mijn partner) op zoek gegaan naar hét recept voor een langdurige relatie vol intimiteit, goede communicatie, aandacht voor elkaar, romantiek en goede energie. Het boek I-CARE is daarvan het resultaat.

In mijn huwelijk heb ik zelf alle fouten gemaakt, waarvoor we in het boek waarschuwen. Na 10 jaar ben ik uiteindelijk gescheiden. Bastiaan is al meer dan 20 jaar (meestal) heel gelukkig met zijn vrouw. Maar ook hij heeft de nodige dips in zijn relatie gehad. Wij hebben onze ervaringen gebundeld en hebben daarnaast een grondige studie gedaan naar dé succes-ingredienten voor een lange en gelukkige relatie.

Help ons

Het boek is nog niet helemaal af, want we willen het graag aanvullen met verhalen, voorbeelden en anekdotes van mensen zoals jij. Wil jij ons hierbij helpen?

Druk op de groene button om naar de korte vragenlijst te gaan. Dit mag anoniem!

[button font_size=”20″ color=”#44c26f” text_color=”#ffffff” icon=”check” url=”https://nl.surveymonkey.com/r/62VY5TG” width=”200″ target=”_self”]YES I CARE ![/button]

Als jouw verhaal in ons boek komt, krijg je uiteraard een gratis exemplaar én een uitnodiging voor de feestlijke boekpresentatie.

Met warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *