Ik mag vol overgave genieten!

Heb je last van overgewicht? Lukt het je niet om te stoppen met roken? Kun jij je niet voor de volle 100% geven tijdens het liefdesspel? Dit kan allemaal veroorzaakt worden door een blokkade op je Sacraal Chakra.

Veel vrouwen hebben blokkades op hun tweede chakra: het Sacraal chakra. Dit tweede chakra bevindt zich net onder je navel en is het energiepunt dat gaat over ‘Verlangens’. Verlangens op gebied van Seksualiteit, maar ook verlangens zoals Eetlust en Verslavingen.

Je Chakra’s kunnen verstopt raken door negatieve gedachten en oordelen over jezelf. Schuldgevoelens zijn de oorzaak van jouw verstopt geraakte Sacraal Chakra. Waar voel jij je schuldig over? Als je jezelf te dik vindt en graag wilt afvallen, dan voel je jezelf waarschijnlijk schuldig bij elk lekker hapje dat je neemt. En als je eigenlijk wil stoppen met roken, dan voel je je schuldig bij iedere sigaret die je opsteekt.

Om deze blokkade op te lossen, is het nodig om je chakra te reinigen. Dit kan door middel van meditatie en/of visualisatie. (Binnenkort kun je via deze website mijn meditaties downloaden, waarmee je zelf je chakra’s kunt reinigen.)

Stap 1: Stop met jezelf schuldig te voelen. Jouw schuldgevoel vormt een blokkade op je Sacraal Chakra. Vergeef jezelf voor de verlangens die je hebt en neem je voor om vanaf nu altijd vol overgave te genieten.

Zeg nu de volgende affirmatie tegen jezelf:

Ik laat al mijn Schuldgevoelens los en ik vertrouw erop dat in al mijn behoeften wordt voorzien. Ik mag vol overgave genieten, want al mijn verlangens zijn perfect in balans..

 

Met warme groet,
Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *