Ik wens overvloed!

Geldzorgen

Iedereen maakt zich wel eens zorgen over geld. Zeker in januari lijken de rekeningen harder binnen te stromen dan het geld om deze te betalen. Piekeren over geld is echter wat je juist NIET moet doen…

Hoe het Universum werkt

Het universum kan geen onderscheid maken tussen wat je wél wil en wat je níet wilt. Het reageert namelijk op jouw gedachten. Op het moment dat je je zorgen maakt en denkt dat je te weinig geld zult hebben, dan zul je ook te weinig krijgen. Het universum interpreteert jouw gepieker namelijk hetzelfde als wanneer je een wens zou doen. Je negatieve wens wordt op deze manier dus vervuld.

 

Overvloed

Veel beter kun je dus aan overvloed denken! Bijvoorbeeld door te bedenken welke leuke dingen je zou willen doen als je genoeg geld zou hebben. Maak alvast een voorstelling van je droomhuis of een heerlijke vakantie. Hier kan het universum namelijk heel makkelijk op inspelen. Er zullen nieuwe kansen, ideeën en mogelijkheden op je pad komen.

 

Natuurlijk moet je wel blijven opletten dat je niet te veel geld uitgeeft. Het helpt om aan het eind van iedere dag te bedenken waar je dankbaar voor bent.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

2 reacties

  1. Nou in deze tijd van financieel-economische-arbeidscrisis, ernstige oorlogsdreiging in Europa en Midden-Oosten en geldzorgen wegens baanverlies en zzp’er zijn,
    is Engelenkracht en Licht met een positieve straling zeer verfrissend om toch weer in overvloed te komen. Ik wil graag weer in vertrouwen komen voor betaald werk dat mijn talenten uitdaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *