Imbolc

Welk idee ontkiemt er in jou?

Écht winter is het hier in Nederland nog nauwelijks geweest. En de natuur wordt al weer wakker uit haar winterslaap. Zeker onder de grond zijn alle zaden al aan het ontkiemen… Welk idee ontkiemt er in jou?

 

In de buik

Imbolc (betekent ‘in de buik’) is een oud Keltisch feest, waarin het begin van de lente wordt gevierd. Vandaag wordt de godin Brigid geëerd en gevraagd om haar zegen voor een vruchtbaar jaar. Hoewel het nog echt winter is, beginnen de nieuwe zaadjes zich onder de grond al voorzichtig te ontkiemen.

 

Brigid

Brigid is een vruchtbaarheidsgodin, die zowel de jonge maagd, als de liefdevolle moeder en ook de wijze oude vrouw symboliseert. Daarnaast wordt ze gezien als de vrouwelijke versie van Aartsengel Michael. Brigit staat onvermoeibaar voor je klaar om je moed in te spreken en om je te beschermen.

Net als in de natuur, sluimeren ook in jou ideeën. Deze zullen zich in de komende maanden verder ontwikkelen. Blijf gefocust, dan zullen jouw ideetjes uitgroeien tot mooie projecten!

 

Met welk idee loop jij rond? Laat het me hieronder alsjeblieft weten!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

2 reacties

    • Mooi Vera, probeer alvast voor je te zien hoe je aan het werk bent. Hoe ziet de werkplek eruit? Heb je plezier met collega’s? Die baan komt er vast snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *