Intense Nieuwe Maan daagt je uit

Diepgaande inzichten

Diepgaande nieuwe inzichten zullen je beloning zijn … als je je deze week ten minste durft over te geven aan de Schorpioen-energie!

 

Intense Schorpioen-energie

Dit wordt een pittige week. Woensdagavond staat de Nieuwe Maan namelijk, net als de Zon in Schorpioen. En om de schorpioen-energie in één woord samen te vatten: dat is INTENS.

 

Naar binnen

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren. Om jezelf bewust te worden van wat er onbewust speelt. En dat is precies waar de Schorpioen-energie naar streeft: diepgaande inzichten.

 

Levensvragen

Oppervlakkigheid en harmonie zijn deze week even niet aan de orde. In plaats daarvan word je uitgedaagd om diep te graven in jezelf. Alle levensvragen komen voorbij:

Wie ben jij echt? Waarom ben je hier op Aarde? Doe je wat je zou willen doen? Ben je écht gelukkig? Wat wil je nog meer uit dit leven halen? En wat heb je daarvoor nodig? Wat moet je daarvoor loslaten?

 

Kortom, het wordt een week van diepgaand zelfonderzoek, waarbij je niet te veel gestoord wilt worden door anderen.

 

Hulp van boven

Dit soort momenten kunnen behoorlijk heftig en confronterend zijn. Vooral omdat je op de meeste vragen niet zo maar het antwoord weet. Zelf pak ik dan altijd mijn orakel-kaarten erbij.

De Engelenkaarten (en ook de Godinnenkaarten) helpen je feilloos al je levensvragen te beantwoorden en om nieuwe inzichten te geven.

Wil je meer weten over de engelenkaarten? Kijk dan op:

engelenkaarten online

 

Ik wens je heel veel diepgang deze week en prachtige nieuwe inzichten!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *