Intense volle maan in Schorpioen

 

Met de volle maan in Schorpioen komen je verborgen verlangens, diepste emoties naar de oppervlakte. In combinatie met de zon in Stier zouden er ook gevoelens van jaloezie de kop op kunnen steken. Pas daarom op dat je je eigen verlangens en frustraties niet op de ander projecteert…

 

Schorpioen

Schorpioen energie haalt je diepste emoties naar boven, ook degene die je liever verborgen houdt. Dingen die je eerder niet onder ogen wilde zien, kunnen deze week echter niet langer genegeerd worden. De Schorpioen-energie zet je aan tot een intense zoektocht naar de dieperliggende waarheid. Hoewel deze emoties echt zijn, kunnen ze schadelijk zijn wanneer jij je eigen onzekerheden projecteert op bijvoorbeeld je partner.

 

Stier

De zon staat in Stier en is als het ware een tegenpool van de Schorpioen. Draait bij de Schorpioen alles om emoties en diepere betekenissen, Stier-energie is juist aards en materialistisch. Stieren genieten bijvoorbeeld intens van lekker eten, drinken. Maar stieren houden ook van materiële zekerheid en delen niet zo graag. Vandaar dat er gevoelens van jaloezie kunnen ontstaan over wat ‘mijn en dijn’ is.

 

Intense verbinding

Maar… Als je het Aardse genieten van de Stier nu combineert met de intense Schorpioen energie, dan zou er wel eens iets heel moois kunnen ontstaan in de slaapkamer vanavond!

 

Geniet van deze mooie transformerende Volle Maan!

 

 

 

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *