Intense volle maan in Schorpioen

 

Met de volle maan in Schorpioen komen je verborgen verlangens, diepste gevoelens en zelfs je geheimen aan het licht. Dit kan heel confronterend en pijnlijk zijn. Je beloning is echter een prachtige transformatie en persoonlijke groei.

 

Transformatie

Dingen die je eerder niet onder ogen wilde zien, kunnen deze week niet langer genegeerd worden. De Schorpioen-energie zet je aan tot een intense zoektocht naar de dieperliggende waarheid. Dit kan heel confronterend en pijnlijk zijn. Je beloning is echter een prachtige transformatie en persoonlijke groei.

 

Diepgaand onderzoek

De Maanstand is van invloed op je gevoelsleven. Met de Volle Maan in Schorpioen duld je geen oppervlakkigheid. Je eigen gevoelens zullen aan een diepgaand onderzoek worden onderworpen. Dingen die je de afgelopen jaren hebt weggestopt, zullen nu aan het licht komen. Welke gevoelens leven er in mij en waarom heb ik deze?

 

Vasthoudendheid

Zon in Stier houdt niet van veranderingen, maar maakt je wel heel sterk. Je zult vasthouden aan jouw overtuigingen.

 

Relatie

Jouw nieuw verworven inzichten, zullen niet alleen jou transformeren. Ook je relatie zul je met nieuwe ogen gaan bekijken. Welke verlangens of trauma’s heb jij tot nu toe op je partner geprojecteerd?

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *