Is jouw leven in balans?

 

Met de zon én maan in weegschaal verlang je naar rust en harmonie op alle vlakken in je leven. Ga dit weekend daarom op zoek naar balans!

 

Zon en maan in Weegschaal

Komende nacht staat de Nieuwe Maan in het teken Weegschaal. Omdat ook de Zon op dit moment in Weegschaal staat, betekent dit een dubbele Weegschaal- energie, die voor iedereen voelbaar is.

 

Weegschaal

De weegschaal is altijd op zoek naar balans. Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk en houdt van een mooie rustige omgeving. In relaties zoekt de weegschaal naar harmonie. Ze is sociaal en kan zich goed verplaatsen in de ander. De keerzijde hiervan is dat de weegschaal besluiteloos kan zijn, of haar eigen mening uit het oog verliest door de meningen van anderen.

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan is een moment voor rust en voor reflectie. Probeer echt even tijd voor jezelf vrij te maken, zodat jij je eigen gedachten op een rijtje kan zetten. Is jouw leven in balans?

 • Hoeveel energie besteed je aan je werk / gezin en hoeveel energie houd je over voor jezelf?
 • Zorg je beter voor jezelf of beter voor anderen?
 • Hoeveel liefde geef je en hoeveel kun je ontvangen?
 • Ben je vaker vrolijk of maak je je juist veel zorgen?
 • Lukt het jou om je eigen wensen te realiseren? Of ben je vooral anderen aan het helpen?

Ben je zelf tevreden met deze balans? Laat het me weten door hieronder een reactie te geven.

 

Rust

Nieuwe Maan is geen tijd voor harde acties, maar van simpelweg rusten, voelen en signaleren. En een moment om extra lief te zijn voor jezelf…
Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

3 reacties

 1. Ik geloof dat ik nu redelijk tot goed in balans ben na een hele zware periode. Leef vooral in het nu en ik geniet van vele kleine en grote dingen. Ik straal volgens anderen. Maar ik mis wel een geliefde. Hoop dat deze nog gaat komen. Heb nog genoeg liefde om te geven maar hoop het ook te gaan krijgen van iemand.

 2. Ik ben al mijn hele leven op zoek naar zelfliefde en iemand die voor mij eens wil zorgen. Net mijn ontslag gekregen op het werk en kan geen keuzes maken.Wil heel graag zelfstandig worden in bijberoep maar ook dat lukt me niet.KMO portf krijg ik niet in orde , mijn man houdt me tegen op alle vlakken.Ben helemaal niet gelukkig in mijn huwelijk , nooit geweest voor 20 jaar en al 3 keer scheiding aangekondigd maar hierin ben ik zwak en dat weet hij.
  Faal in zowat alles en heb het allemaal gehad.Ik ben momenteel niet de aangenaamste mens.
  Kortom sta altijd voor een ander klaar , maak me verschrikllelijk veel zorgen , ken geen vreugde of toch nauwelijks en kan dus niet echt mijn eigen wensen realiseren.Ik geef toe dat mijn liefde geven nog heel moeilijk is laat staan liefde ontvangen.pffff het leven valt me zwaar.
  Niet zo goed dus he .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *