Ja, ik wil!

Haal jij alles uit het leven? Leef en geniet jij voor de volle 100%? Durf jij volmondig ‘Ja, ik wil’ te zeggen tegen de kansen die je geboden worden? Of laat jij de beste momenten zo maar aan je voorbijgaan, omdat je alle ‘ja-maar’s laat winnen.

Jij bent geliefd

Jij bent een erg geliefd en waardevol onderdeel van ons Universum. Het Universum wil niets liever dat jij gelukkig bent. Hoe gelukkiger jij namelijk bent, hoe meer je het hele Universum helpt om een stukje lichter te worden.

 

Kansen

Het Universum overlaadt je daarom met prachtige kansen. Kansen die jou helpen op je levenspad, die jou helpen om (nog) gelukkiger te worden. Het is geweldig als je zonder na te denken ‘Ja, ik wil!’ kunt zeggen tegen deze kansen. Om te kunnen leven in overgave. Om elke kans met beide handen aan te grijpen. Om te vertrouwen dat welke beslissing je ook neemt, het altijd een goede zal zijn. Om te ervaren dat het hele universum klaar staat om jou te helpen.

 

Ja, maar…

Jammer genoeg zit jij (en de meeste andere vrouwen) vol met overtuigingen, die je eigen geluk in de weg staan. Voor elke kans die op je pad komt, bedenk je meteen 10 redenen waarom je het beter toch niet kunt doen. Ik noem dat de ‘Ja, maar..’s.

 

Hoe?

Wil jij echt alles uit het leven halen? Leven en genieten voor de volle 100%? Verander dan vanaf nu elke ‘Ja-maar’ in ‘Hoe?’. Hoe zou ik deze kans wel kunnen laten slagen? Het Universum helpt je namelijk ook bij het vinden van oplossingen voor praktische problemen, zoals tijd en geld.

 

Gouden kans

Het Vleugje Magie Reatreat in Sicilië is zo’n kans die je op jouw pad komt. Maakt jouw hart een sprongetje bij de gedachte om een week lang intens te genieten en spiritueel te groeien met een groep prachtige vrouwen? Zet dan alle ‘Ja-maar’s aan de kant en vervang deze door ‘Hoe?’

Ga naar de pagina en maak een bel-afspraak met mij.

 

[maxbutton id=”11″]

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *