Volle maan in Steenbok

De volle maan in steenbok confronteert je met je ultieme plicht in dit leven. Vervul jij je op dit moment jouw persoonlijke levenstaak?

 

Trigger

Elke maanfase daagt je uit om bepaalde delen van jezelf te helen en biedt je de kans om persoonlijk en spiritueel te groeien. Helaas gaat dit niet altijd zonder slag of stoot. Deze volle maan in steenbok triggert (samen met een aantal andere planeten) emoties, onzekerheden en oude pijn. Het doel hiervan is om jou te herinneren aan jouw persoonlijke taak hier op aarde.

 

Jouw persoonlijke levenstaak

Het is verleidelijk om je te verliezen in de waan van de dag, om je te richten op anderen in plaats van jezelf. Steenbok-energie is een energie van hard werken, doorzetten en maakt plichtsgetrouw. Deze volle maan in steenbok herinnert je echter aan je ultieme plicht die je hebt: het vervullen van jouw persoonlijke levenstaak.

 

Gezichtsverlies

Mocht je erachter komen dat je je koers moet bijstellen op je levenspad, wees dan niet bang voor gezichtsverlies of voor de mening van anderen. Het leven is te kostbaar om om je druk te maken om je ego. Jij hebt iets belangrijks te doen hier op aarde.

 

Boek een sessie

Als je behoefte hebt aan hulp bij het vinden van jouw persoonlijke levenstaak, of bij het helen van oude stukken, maak dan een afspraak voor een persoonlijke sessie. Tot 15 juli geldt de zomerkorting van 25% op alle sessies.

 

Sessies

  • Telefonische engelenkaartreading 30 min per telefoon/skype normaal 55 euro, nu 33,75
  • Hypnose/Regressietherapie sessie in Utrecht 90 min, normaal 127,50 nu 97,50

 

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Stuur dan even een berichtje naar: Marion@eenvleugjemagiedoetwonderen.nl

 

Geniet van deze magische volle maan.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *