Jij hebt het recht om heel erg gelukkig te zijn!

Elke vrouw heeft het recht om heel erg gelukkig te zijn. Dat is de reden waarom ik een Vleugje Magie heb opgericht. Want er zijn heel veel vrouwen die hun eigen geluk ondergeschikt hebben gemaakt aan het geluk van anderen. Die zijn gaan geloven dat het geluk van anderen belangrijker is dan hun eigen geluk. Herken jij je hierin?

Dan wil ik je nu graag even wakker schudden: Ook jij hebt het recht om heel erg gelukkig te zijn!

Jij bent geboren met een levensdoel. Jouw persoonlijke levensdoel is niet dat je jezelf moet wegcijferen of opofferen voor anderen. Een levensdoel is altijd iets groots, waarmee je de Aarde en de mensheid in het algemeen helpt. Bijvoorbeeld milieubeschermer, genezer of muzikant.

Je kunt pas echt gelukkig zijn, als jij je eigen levensdoel vervult. Als jij je eigen pad volgt, stroom je over van de positieve energie. Maar, wanneer je daarentegen (te lang) jouw levensdoel ondergeschikt maakt aan dat van anderen, word je ongelukkig of zelfs ziek.

Je intuitie vertelt jou feilloos welke keuzes je moet maken om jouw levenspad te volgen. Het kan zijn dat je daardoor beslissingen moet nemen, die voor anderen niet leuk zijn. Dat voelt soms egoïstisch. Het voelt lastig, vervelend en soms zelfs beangstigend.

Toch ben jij niet verantwoordelijk voor het geluk van je partner en zelfs niet voor het geluk van je kinderen. (Je hebt natuurlijk wel de verantwoordelijkheid om goed voor je kinderen te zorgen). Iedereen, dus ook jouw kinderen, zijn geboren met een eigen levensdoel. Jij kunt ze leren om goed naar hun intuitie te luisteren en ze te steunen in de keuzes die ze maken. Dat kun je vooral doen, door het goede voorbeeld te geven.

Jij hebt het recht om heel erg gelukkig te zijn. Want alleen zo kun jij je levensdoel vervullen!

Mijn missie is om zo veel mogelijk vrouwen te leren met ‘een Vleugje Magie’ te leven: krachtig, verbonden met het Universum en GELUKKIG!

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *