ik verdien liefde

Jij verdient Liefde!

  • Ben jij niet gelukkig in je relatie?
  • Of val jij altijd op de verkeerde types?
  • Of lukt het je niet om een leuke man tegen te komen?

De oorzaak ligt waarschijnlijk in jouw verleden. Iedereen draagt, net als jij, onbewust blokkades, oud zeer of andere onzekerheden met zich mee. Deze zijn natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk en verschillend. Maar het resultaat is bij heel veel vrouwen hetzelfde, namelijk:

Diep van binnen geloven heel veel vrouwen dat zij geen liefde verdienen…

Met mijn consulten help ik vrouwen om deze blokkades en oud zeer op te sporen en te helen. Want ik geloof dat elke vrouw het recht heeft om heel gelukkig te zijn en alle liefde verdient!

Zodra jij je hart kunt vullen met liefde voor jezelf, zal ook het Universum haar liefde over jou uitstorten.

Wat je zelf kunt doen:

De eerste stap is om elke dag in de spiegel te kijken en tegen je zelf te zeggen:

“IK VERDIEN LIEFDE!”

Kun je wel wat extra hulp gebruiken, kijk dan op mijn website www.vleugjemagie.nl en schrijf je in voor een workshop of Reading.

Warme groet,

Marion

 

 

Geplaatst in Blog, Uncategorized en getagd met , , , .

Eén reactie

  1. goeiemiddag marion graag had ik eens gevraagt om eens een reading te doen voor my aub wat ik zit met vraagtekens wat de toekomst me bied, op gebied van toekomste liefde,?… dank je allezins warme groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *