Laat je stem horen!

Laat je stem horen en kom op voor je eigen overtuigingen. Brigit moedigt je aan om alle ideeën, die op dit moment nog in jou sluimeren, uit te spreken. Jouw waarheid moet gehoord worden!

Imbolc (betekent ‘in de buik’) is een oud Keltisch feest, waarin het begin van de lente wordt gevierd. Vandaag wordt Brigit geëerd en gevraagd om haar zegen voor een vruchtbaar jaar. Hoewel het nog echt winter is, beginnen de nieuwe zaadjes zich onder de grond al voorzichtig te ontkiemen.

Brigit is een vruchtbaarheidsgodin, die zowel de jonge maagd, als de liefdevolle moeder en ook de wijze oude vrouw symboliseert. Daarnaast wordt ze gezien als de vrouwelijke versie van Aartsengel Michael. Brigit staat onvermoeibaar voor je klaar om je moed in te spreken en om je te beschermen.

Net als in de natuur, sluimeren ook in jou ideeën. Deze zullen zich in de komende maanden verder ontwikkelen. Blijf gefocust, want jouw overtuigingen zijn belangrijk. De energie van Brigit zal je helpen om jouw stem te laten horen.

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *