Love is in the Air

Houd je dochters binnen en ga zelf lekker op stap!

Wat een heerlijke Volle Maan wordt dit! Als je de komende dagen nog geen feestje hebt, organiseer er dan zelf één. Of ga in ieder geval op pad met je vriendinnen, want het wordt een dolle boel!

De Zon staat nu in Tweelingen en dat maakt bij iedereen de tong een stuk losser. Echt diepgaande gesprekken hoef je niet te gaan voeren, maar een luchtig gesprek met een onbekende kan onverwacht gezellig zijn. Zelf de meest stille personen (je partner?) zullen in deze dagen veel gezelliger zijn.

De Volle Maan in Boogschutter maakt bovendien de Don Juan in je los! De (volle)Maan is namelijk van invloed op je gevoelsleven en omdat deze nu in Boogschutter staat, zul je optimistischer en avontuurlijker zijn dan ooit. De Boogschutter-energie maakt een echte flirt van je!

Als je op zoek bent naar je grote Liefde, dan is dit het perfecte moment om je wens aan het Universum over te brengen. En als je al een oogje op iemand hebt, dan is nu het moment om hem of haar mee uit te vragen. Maar ook als je al jaren lang met dezelfde partner bent, kan het een ongekend gezellig avondje worden.

Love is in the air!

Ik wens je een prachtige volle maan toe.

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Eén reactie

  1. Ik denk dat iedereen een vleugje magie nodig heeft in het leven………je laten dragen op vleugels van Geluk, want dat Geluk is zo schaars in deze moeilijke tijden. Ik wil het graag delen…….delen met de mensen van wie ik hou, dus alle hulp is welkom x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *