Love, peace and flower power

De zon én de nieuwe maan in kreeft maken je erg gevoelig. Zelfs de meest nuchtere mensen hebben deze dagen wat meer ‘last’ van emoties. Love and peace is waar je naar verlangt. Niet alleen in je eigen leven, maar voor heel de wereld. Tijd voor wat flower power!

 

Van buiten naar binnen

De nieuwsgierige tweelingen-energie zorgde dat je de afgelopen maand vooral naar buiten en op anderen was gericht. Dit heeft je geholpen om je eigen ideeën met anderen te delen en om je oude patronen te doorbreken. Maar nu verlang je naar rust.

 

Gevoelig

Met zowel de zon als de nieuwe maan in kreeft wordt dit een weekend om lekker te cocoonen. De dubbele kreeft-energie maakt je extra gevoelig de komende dagen. Om jezelf te beschermen tegen te veel prikkels en emoties, zoek je het liefst de veiligheid van je eigen huis, je familie of je liefste vrienden. Rust is waar je naar verlangt. Vul je huis met bloemen en geniet van hun helende kracht.

 

Innerlijke rust

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren. Om goed te voelen en te doorvoelen. Om bij je eigen kern en waarheid te komen. Gun jezelf de rust en tijd hiervoor.

 

Liefde en harmonie

De kreeft-energie maakt dat je verlangt naar liefde en harmonie. Problemen in de wereld en het nieuws maken je van streek. Je voelt een groot verlangen naar een liefdevolle wereld, waarin iedereen veilig is.

 

Een betere wereld

Dit is wat je de komende maand bezighoudt. Hoe kun jij liefdevoller zijn naar jezelf? En hoe kun jij de wereld helpen? Wat kun jij doen om van onze wereld een fijnere plek te maken voor ons allemaal? De oude hippie idealen komen weer tot leven. Gebruik jouw flower power om deze wereld een beetje liefdevoller te maken…

 

Liefs,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *