Luister naar je innerlijke stem

Iedereen is geboren met helderhorende gaven. Ja, ook jij bent helderhorend! Luister daarom aandachtig naar je innerlijke stem, want dat is de manier waarop jouw intuitie tot je spreekt.

Boodschappen van de Engelen of je Gidsen kunnen ook via liedjes tot je komen, die je toevallig op de radio hoort. Of door bijvoorbeeld flarden van een gesprek, die je per ongeluk van voorbijgangers oppikt. Je Engelen en Gidsen zijn gelukkig heel inventief. Ze zijn eindeloos geduldig en blijven hun boodschap sturen, totdat jij deze hebt gehoord en begrepen.

Als klein kind vertrouwde jij nog blind op je innerlijke stem. Pas tijdens het opgroeien ben je dit vanzelfsprekende vertrouwen kwijtgeraakt…

Ik krijg vaak de vraag: Hoe kan ik het onderscheid maken tussen mijn intuïtie en mijn gedachtes of emoties? In mijn cursussen en workshops leer ik je hoe je weer in contact kunt komen met je innerlijke stem en hoe je je aanvoelende gaven verder kunt ontwikkelen.

De Engelenkaarten zijn een geweldige hulp om concrete boodschappen te krijgen van het Universum. En door zelf regelmatig de Engelenkaarten gebruiken, kun je jouw intuïtie enorm leren ontwikkelen.

Wil jij weer blind op jouw intuïtie leren vertrouwen? Geef je dan op voor mijn Engelenkaarten-workshop op zondag 11 januari a.s.. Schrijf je je vóór woensdag 17 december in, dan krijg je een GRATIS persoonlijke Engelenkaarten-legging van mij tijdens de workshop!

Engelenkaartenworkshop
Warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *