halloween

Maskers vallen af tijdens deze Halloween

Met de zon en nieuwe maan in Schorpioen kan niemand zijn ware gevoelens verbergen. Maskers vallen af tijdens dit Halloween weekend!

Intense Schorpioen-energie

Vandaag en morgen staat de Nieuwe Maan, net als de Zon, in Schorpioen. En om de schorpioen-energie in één woord samen te vatten: die is INTENS. De dubbele Schorpioen-energie is op dit moment zo indringend, dat iedereen een beetje Schorpioen wordt. Dat betekent dat jij (ook als je geen schorpioen bent) je emoties intenser zult beleven, deze minder goed kunt verhullen en dat jij giftig uit de hoek kunt komen…

 

Weg met de schone schijn

Hoewel een schorpioen zelf niet snel het achterste van haar tong zal laten zien, is ze altijd op zoek naar ‘de waarheid’. De schorpioenenergie rekent af met schone schijn.

Alle zorgvuldig opgebouwde beleefdheidsmaskers vallen af dit weekend. Jouw weggestopte emoties als boosheid, jaloezie, teleurstelling, onzekerheid en verdriet zullen desnoods via woede-uitbarstigen en ruzies hun weg naar buiten vinden…

Dat klinkt heftig, maar het kan ook een enorme opluchting zijn. Door zo eerlijk jouw eigen emoties te ventileren, zul je namelijk ook een eerlijke reactie bij de ander ontlokken.

 

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren. Om jezelf bewust te worden van wat er onbewust speelt. En dat is precies waar de Schorpioen-energie naar streeft: diepgaande inzichten. Misschien schrik je van zoveel verdriet, onzekerheid en boosheid in jezelf. Deze emoties zijn echter een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen én om jezelf te helen.

Om-arm je schaduwkanten

Wij hebben geleerd om onze negatieve emoties te beheersen en te verbergen. In de omgang met andere mensen is het natuurlijk wel zo prettig dat je jezelf af en toe weet te beheersen.

Het ontkennen en verbergen van negatieve emoties werkt echter tegen je. Pas wanneer je ál je emoties erkent en accepteert van jezelf, kun je onvoorwaardelijk van jezelf en anderen leren houden. Deze nieuwe maan helpt je bij het omarmen van jouw schaduwkanten.

 

Hulp van boven

Deze periode kan behoorlijk heftig en confronterend zijn. Vooral omdat je op de meeste vragen niet zo maar het antwoord weet.

Een hele liefdevolle en veilige manier om hulp van boven te krijgen, is via de Engelenkaarten. Via deze kaarten sturen de engelen je antwoorden en nieuwe inzichten, waarmee je verder kunt.

Wil je meer weten over de engelenkaarten? Kijk dan op:

engelenkaarten online

 

Vergeet niet dat tijdens deze Halloween niet alleen jouw eigen masker af zal vallen, maar ook die van de mensen om je heen… Een intens weekend met prachtige nieuwe inzichten!

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *