Neem rust en wees lief voor jezelf

 

Oei, dat worden weer een paar pittige dagen. Tijdens de nieuwe maan is je energie meer naar binnen gericht en valt het leven je zwaarder dan op andere dagen. De maan staat bovendien in maagd, waardoor je ongekend kritisch naar jezelf kunt zijn. Dat is echter nergens voor nodig. Gun jezelf rust en wees lief voor jezelf!

 

Reflectie

Natuurlijk is het goed om je eigen leven af en toe grondig te evalueren. Door reflectie kom je tot inzichten over wat je in je eigen leven zou willen veranderen. De periode rond nieuwe maan is hier heel erg geschikt voor. Maar wees ook weer niet te streng voor jezelf. Ontspannen is vaak de beste manier om geweldige inzichten en ideeën te krijgen.

 

Verlangen naar rust

De zon schuift vandaag naar het teken weegschaal. Weegschaal-energie doet je verlangen naar rust, schoonheid en balans. Je voelt de behoefte om je huis op te ruimen en gezellig te maken. Maar je verlangt ook naar een innerlijke balans.

 

Altijd maar moeten

Niemand is zo streng voor jou als jijzelf. Je rent de benen onder je lijf vandaan om het iedereen naar de zin te maken, terwijl je waarschijnlijk niet eens toekomt aan de dingen die je graag voor jezelf zou willen doen. Nu met de maan in maagd voel je de druk om nuttig te zijn nog sterker. Maar dat is nergens voor nodig. Want juist wanneer jij in balans bent, gaat alles stukken makkelijker.

 

Neem rust en wees lief voor jezelf

Maak vandaag daarom tijd vrij voor jezelf. Ga lekker in bad, boek een schoonheidsbehandeling of maak een lange wandeling door het bos. Neem rust en wees lief voor jezelf. Dan komt al het andere vanzelf goed!

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *