Nieuwe Maan in Waterman

De Nieuwe Maan in Waterman kan voor heftige emoties zorgen. De drang naar idealisme en onafhankelijkheid kan tijdelijk je gezond verstand overnemen. Neem daarom vooral geen spontane beslissingen vandaag, want Nieuwe Maan is een moment voor rust en reflectie.

De eerste Nieuwe Maan van dit jaar staat, net als de Zon, vandaag in Waterman. De energie van de Maan is van invloed op je gevoelsleven. Je bent in de 3 dagen rond Nieuwe Maan gevoeliger en prikkelbaarder dan tijdens andere dagen. Nieuwe Maan is daarom een moment om naar binnen te keren, een moment van reflectie. Vanuit deze reflectie ontstaan vervolgens nieuwe ideeën, welke je de komende weken verder kunt uitwerken.

De Waterman-energie maakt je idealistisch, onafhankelijk en vernieuwend. In combinatie met de Nieuwe Maan kan deze energie nogal heftig zijn. Zo kan het zijn dat je plots een sterke drang voelt om de wereld te verbeteren. Dat is natuurlijk geweldig. Volg je hart en bedenk wat jouw bijdrage kan zijn.

Maar de vernieuwende, en onafhankelijke energie kan in je privéleven voor problemen zorgen. Mocht je spontaan het idee krijgen om je baan op te zeggen, of om je partner het huis uit te zetten, dan raad ik aan om dat vooral nog even NIET te doen!

Schrijf eerst al je nieuwe ideeën, maar ook je ontevredenheden en twijfels eens rustig op: Wat zit je dwars? Waarin voel je je belemmerd? Waarin voel je je niet gesteund? Houd dit lijstje nog even voor jezelf en lees de dingen na een week nog eens rustig terug. Besluit dan pas echt wat je wil veranderen.

Het is Nieuwe Maan, dus doe het rustig aan…

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *