Nieuwe Maan zwemt naar Vissen

De Nieuwe Maan stond afgelopen nacht nog net in Waterman. Meteen daarna echter, zijn de Zon en de Maan een minuut na elkaar het astrologische teken Vissen ingezwommen. Dit vormt de perfecte afronding van afgelopen Waterman-periode, waarin je veel goede nieuwe ideeën kreeg en de eerste obstakels uit de weg hebt geruimd.

Nieuwe Maan is elke keer weer een periode van reflectie, een moment om naar binnen te keren. Vaak is dit ook een moment dat je gaat twijfelen aan jezelf.

‘Doe ik het allemaal wel goed? Waarom doe ik dit eigenlijk? Wat wil ik nu echt?’

Laat je niet ontmoedigen door deze gedachten. Het is juist goed dat je hier over nadenkt. Laat het maar rustig over je heen komen.

Vissen is het meest spirituele teken van de dierenriem. De dromerige Vissen-energie stimuleert je paranormale zintuigen. De komende tijd ben je dus helderziender, helderhorender, herderwetender en heldervoeldender dan gedurende de rest van het jaar!

Neem daarom ruim de tijd om je terug te trekken in je eigen wereld. Dat is geen tijdverspilling, maar juist een waardevolle investering in jezelf. Droom je dromen om jezelf te helen en om je Ziel te voeden. Je zult waardevolle nieuwe inzichten en ideeën ontvangen.

Je zou bijna willen dat je een paar dagen met een griepje in bed mocht blijven liggen… 😉

 

Met warme groet,

Marion

 

 

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

2 reacties

  1. Het klopt wel voor mij als waterman. We zullen het zien. Ik zit echt in een periode die erg zwaar is en keuzes heb gemaakt, waar me hart niet achter staat.En me afvraagt waarom doe ik dit,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *