Ongeduldig

Ongeduldig

Zaterdagavond staat de Nieuwe Maan nog net in Ram, net als de Zon. Deze Ram-energie maakt je ongeduldig dit weekend. Je zit boordevol nieuwe plannen en je zou ze het liefst allemaal direct uit willen voeren. Toch lukt het je niet om meteen in actie te komen. Dat kan frustrerend zijn.

Maak je echter niet druk. Neem rustig de tijd om al je plannen nog eens goed te overdenken. Waarschijnlijk krijg je nog een briljante inval! Gebruik de komende week om je nieuwe plannen letterlijk en figuurlijk te zaaien. Blijf daarna met liefde, aandacht en geduld aan je plannen werken, zodat ze kunnen ontkiemen en uitgroeien tot een succes.

 

De Maan heeft grote invloed op je gevoelsleven

Nieuwe (of donkere) Maan is het begin van de maancyclus. Het is een tijd waarop je naar binnen keert om je bewust te worden van je diepere gevoelens en verlangens. Tijdens de nieuwe maan bedenk je vaak nieuwe plannen, die helpen bij jouw persoonlijke of professionele groei.

 

Ik zit boordevol vol met nieuwe plannen op dit moment, die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Maar ja, ik kan niet alles tegelijk. Daarom ga ik dit weekend alles nog maar eens rustig overdenken en vertel ik jullie er binnenkort meer over.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *