Onstuimige volle maan in Ram

 

Gebruik de onstuimige Ram-energie van deze volle SUPER MAAN om uit je comfort zone te breken… Het grote geluk wacht immers op je!

 

Dit weekend staat jou een spannende strijd te wachten. Enerzijds namelijk stimuleert de Weegschaal-energie je deze maand om in je harmonieuze, veilige comfort zone te blijven. Maar…

De Super Maan in Ram komt deze rust even flink verstoren! Actie en avontuur is waar je nu naar verlangt. Gebruik de onstuimige Ram-energie van deze Volle SUPER Maan om uit je comfort zone te breken. Het grote geluk wacht immers op je!

 

Super Moon

De energie van deze maan is extra sterk, omdat we een SUPER MOON hebben. De maan draait in een ellipsvormige baan om de Aarde. Hierdoor verschilt de afstand tussen de Maan en de Aarde elke dag. Bij een SUPER MOON draait de maan heel dicht voorbij de Aarde en lijkt daardoor groter.

 

Volle maan

De maan heeft grote invloed op je gevoelsleven. Met Volle Maan is je energie (en die van de natuur) naar buiten gericht. Alles bruist! Dit is hét moment om presentaties te geven, op je droombaan te solliciteren , en om te stralen.

 

Zon in Weegschaal

De weegschaal is altijd op zoek naar balans en vindt het lastig om keuzes te maken. De weegschaal-energie maakt iedereen deze maand een beetje besluiteloos en voorzichtig.

 

Volle Maan in Ram

Ram is in vele opzichten het tegenovergestelde van Weegschaal. Snel, enthousiast en af en toe zelfs roekeloos stort een Ram zich in het avontuur. In tegenstelling tot de Weegschaal denkt de Ram zelden vooraf na over zijn/haar acties. Maak gebruik van deze zorgeloosheid en waag de sprong naar je volgende droom!

 

Kortom

Gebruik de onstuimige Ram-energie van deze volle SUPER MAAN om uit je comfort zone te springen… Het grote geluk wacht immers op je!

 

Welke droom ga jij dit weekend realiseren? Laat je reactie achter onder deze post!

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

5 reacties

 1. Ik heb mij dit weekend laten inwijden voor Celtic Reiki.
  Is al heel lang een droom van mij.
  Ik wil in 2017 graag Celtic Reiki master zijn.
  Graad 1 nu behaald .

  Liefs Yvonne

 2. Dat verstoren is vandaag geheel gelukt, terwijl deze weegschaal alles op orde had. Volledig uit mijn comfort zone.
  Ik stond eindelijk bij de gate voor mijn vlucht naar Rwanda, waar ik dinsdag een 4-daags leiderschapsprogramma geef. Ik mocht niet mee omdat er een visum document miste. Vervolgens duurde het drie uur tot ik mijn bagage weer terug had. Een oefening in geduld, loslaten en accepteren.
  Vanavond kreeg ik – met excuses – een telefoontje uit Rwanda en de visumdocumenten zijn nu binnen. Net zoals het nieuwe ticket dat ik net binnen kreeg. Morgenochtend weer vroeg naar Schiphol. Dus gaat het wel lukken. Pffff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *