Volle maan in Schorpioen…

Met de volle maan in Schorpioen komen je verborgen verlangens en je diepste emoties naar de oppervlakte. De zon in Stier wakkert daarnaast je aardse verlangens nog eens extra aan. Hierdoor ontstaat vandaag grote kans op een flinke onweersbui binnenshuis…

 

 

Schorpioen

Schorpioen energie haalt je diepste emoties naar boven, ook degene die je liever niet onder ogen komt. Dingen die je eerder niet onder ogen wilde zien, kunnen deze dagen niet langer genegeerd worden. Jaloezie, pijn en gevoelens van onzekerheid of ontevredenheid. Omdat de volle maan alles intensifeert en naar de oppervlakte brengt, ontstaat er een grote kans op een flinke onweersbui binnenshuis..

 

Stier

Zon staat in Stier en is als het ware een tegenpool van de Schorpioen. Draait bij de Schorpioen alles om emoties en diepere betekenissen, Stier-energie is juist aards en materialistisch. Stieren genieten bijvoorbeeld intens van lekker eten, drinken. Maar stieren houden ook van materiële zekerheid en delen niet zo graag. Vandaar dat er gevoelens van jaloezie kunnen ontstaan over wat ‘mijn en dijn’ is.

 

Verzoening

Een goede onweersbui kan de lucht doen opklaren. Blijf niet hangen in je boosheid, maar ga zo snel als je kunt over tot de verzoening.  Want als je het aardse genieten van de stier combineert met de intense volle maaan in schorpioen, dan zou er wel eens iets heel moois kunnen ontstaan in de slaapkamer vanavond!

 

Ik wens je een prachtige, intense volle maan toe.

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *