Op zoek naar je levensdoel!

De Zon in Boogschutter spoort je aan om je op je levensdoel te focussen. Maar wat is nou precies jouw levensdoel? Gesprekken met je partner en/of vriendinnen geven je het antwoord.

 

Zon in Boogschutter

De Boogschutter weet als geen ander teken dat zij op Aarde is met een doel. Optimistisch en levenslustig als zij is, blijft de Boogschutter altijd haar doel in het vizier houden. Ook als je zelf geen Boogschutter bent, zal deze energie jou nu aansporen om je op je levensdoel te richten. Maar wat is nu precies jouw levensdoel?

 

Vole Maan in Tweelingen

De Volle Maan in Tweelingen geeft je het verlangen om hierover te ‘sparren’ met je beste vriend of vriendin. Deze fijne en gezellige gesprekken helpen je om je eigen gedachten te ordenen. Maar ze helpen je ook om bevestiging te krijgen voor je eigen ideeën en om nieuwe inzichten in jezelf te krijgen. Al pratende krijg jij beter zicht op je eigen levensdoel.

 

Levensdoel in het vizier

Deze Volle Maan in Tweelingen zal je helpen om je levensdoel helder te krijgen en om je als een Boogschutter hierop te richten. Want alleen met een goede focus kun je je doel bereiken!

 

Ik wens je een heldere en vooral een heel gezellige Volle Maan toe!

 

Met warme groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *