Overspoeld door emoties

De Zon én de Nieuwe Maan in Kreeft zorgen samen voor een vloedgolf van emoties. Zelfs de meest nuchtere mensen hebben deze dagen wat meer ‘last’ van emoties. Kun je nagaan wat dat voor een gevoelig type als jij betekent!

Kreeft

Kreeft-energie is heel zacht en vrouwelijk. Hierdoor was je de afgelopen week waarschijnlijk al gevoeliger en huiselijker dan normaal. Lekker genieten van je gezin hoort daar ook bij. De Nieuwe Maan staat vandaag echter ook in Kreeft, en dat veroorzaakt een overdosis gevoeligheid.

Naar binnen

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren. Om goed te voelen en te doorvoelen. is ook een moment om nieuwe plannen en intenties neer te zetten, maar waarschijnlijk lukt dat vandaag nog niet. Dus geef je over aan je emoties en ga drukte en onrust uit de weg.

Liefde als medicijn

Wat zijn jouw diepste behoeften en verlangens? Zet je hart open en laat de liefde stromen. Liefde voor jezelf, omdat je dit het hardste nodig hebt. Laat liefde stromen naar alle donkere plekken in je hart, waar (oud) verdriet verstopt zit. Alleen jij kunt deze wonden met eigenliefde helen…

Lieve groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , .

Eén reactie

  1. Zo herkenbaar, voor deze periode.
    Wat ik me afvraag; hoe kom ik ertoe om m’n hart te openen en mijn gevoelens ruimte te geven? Welke meditatie of andere oefening kan ik hiertoe zelf (dagelijks) doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *