Overspoeld door emoties

De Zon én de Nieuwe Maan in Kreeft zorgen samen voor een vloedgolf van emoties. Zelfs de meest nuchtere mensen hebben deze dagen wat meer ‘last’ van emoties. Kun je nagaan wat dat voor een gevoelig type als jij betekent!

 

Kreeft

Kreeft-energie is heel zacht en vrouwelijk. Hierdoor was je de afgelopen weken al gevoeliger en huiselijker dan normaal. Lekker genieten van je gezin hoort daar ook bij. De Nieuwe Maan staat vandaag echter ook in Kreeft, en dat veroorzaakt een overdosis gevoeligheid.

 

Naar binnen

Nieuwe Maan is een periode om naar binnen te keren. Om goed te voelen en te doorvoelen. is ook een moment om nieuwe plannen en intenties neer te zetten, maar waarschijnlijk lukt dat vandaag nog niet. Dus geef je over aan je emoties.

 

Liefde als medicijn

Wat zijn jouw diepste behoeften en verlangens? Zet je hart open en laat de liefde stromen. Liefde voor jezelf, omdat je dit zo hard nodig hebt. Laat liefde stromen naar alle plekken in je hart, waar de pijn verstopt zit. Vul al deze gaten met eigen liefde, want alleen jij kunt deze wonden helen.

 

Lieve groet,

Marion

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , .

Eén reactie

  1. Aaah daarom was ik zo super gevoelig en emotioneel gisteren……kwam helaas niet zo goed uit op mijn werk. Heb er een behoorlijke kater aan overgehouden. Helaas kan je niet altijd kiezen om in jezelf te keren op de momenten die daar eigenlijk om vragen. Magische groet Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *