De plicht roept!

De volle maan in steenbok maakt je plichtsgetrouw dit weekend. Dat zou wel eens kunnen botsen met het huiselijke geluk… Of worden nu eindelijk al die huishoudelijke klusjes een keer gedaan?

 

Huiselijkheid

De zon staat in kreeft en dat maakt je deze weken extra zacht en huiselijk. Je geniet van je gezin en haalt de banden met je familie aan. De volle maan in steenbok kan deze harmonie echter verstoren. Vooral als er nog zaken geregeld moeten worden, dan roept de plicht. Je kunt je pas ontspannen wanneer al het werk gedaan is…

 

Werk, werk, werk,

Steenbok-energie maakt je plichtsgetrouw en helpt je met focus en doorzettingsvermogen. Het is dus een goede periode om alle klusjes die je hebt laten liggen, nu uit te voeren en af te ronden. Voor je werk zijn dit dus goede dagen.

De zorg voor je familie kun je echter ook als drukkend ervaren deze dagen. Verantwoordelijkheid weegt zwaarder tijdens de volle maan in steenbok. Misschien maak je je wel financiële zorgen. Of werk je te hard?

 

Balans werk – privé

Het is een goed moment om na te denken over hoe je een betere balans tussen werk en privé zou kunnen creëren. Of hoe je je financiën beter zou kunnen regelen. Als je hier zelf nog niet meteen een oplossing voor kunt bedenken, vraag dan gerust het universum om hulp.

 

Ontspanning

Als je gewoon in jezelf of hardop om hulp vraagt, dan zul je de komende dagen vanzelf nieuwe ideeën of inzichten krijgen. Als je deze week op vakantie bent of gaat, probeer dan vooral lekker te genieten. De beste ideeën krijg je namelijk als je lekker ontspannen bent.

 

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *