Rammen en een beetje drammen…

Stilzitten is er niet bij met de Zon en de Nieuwe Maan in Ram. De dubbele Ram- energie maakt je actief, maar ook ongeduldig. Wordt het Rammen of Drammen?

De Maan heeft grote invloed op je gevoelsleven

Nieuwe (of donkere) Maan is het begin van de maancyclus. Het is een tijd waarop je naar binnen keert om je bewust te worden van je diepere gevoelens en verlangens. Juist nu borrelen er allerlei nieuwe ideeën plannen op. De dagen na de Nieuwe Maan gebruik je om deze nieuwe plannen vorm te geven.

 

Rammen

De dubbele Ram- energie helpt je de komende week om al jouw nieuwe plannen meteen om te zetten in daden. Vol energie ga je aan de slag en het is heerlijk om even flink te ‘rammen’. Het gevaar bestaat dat je iets te snel handelt. Probeer dus om de plannen toch nog even goed door te denken, alvorens je te werk gaat.

 

Drammen

De ‘ongeremde‘ Ram energie kan er ook voor zorgen dat je iets te snel of te fel je mening uit tegenover je omgeving. En als anderen niet direct mee willen werken aan jouw geweldige nieuwe plannen, zou je ook nog wel eens een beetje door kunnen drammen…

 

Kortom

Het is een heerlijke periode om in korte tijd al je nieuwe plannen uit de grond te stampen. Probeer wel om alles nog even goed door te denken, vóórdat je aan de slag gaat.

 

Wat zijn jouw nieuwe plannen? Laat je reactie achter onder deze blog.

 

Met warme groet,

Marion

 

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , .

4 reacties

 1. Ik wil heel graag mijn eigen praktijk in kindercoaching starten en om mij heen zijn mensen al enthousiast. Ik ben zelf nog een beetje terughoudend (faalangstig) ze zijn bezig met een website en daar moet ik de woorden voor leveren en daar blijf ik steken dus deze energie kan ik goed gebruiken hoop ik om verder te gaan.

 2. Ik wil heel graag mijn eigen praktijk in kindercoaching starten en om mij heen zijn mensen al enthousiast. Ik ben zelf nog een beetje terughoudend (faalangstig) ze zijn bezig met een website en daar moet ik de woorden voor leveren en daar blijf ik steken dus deze energie kan ik goed gebruiken hoop ik om verder te gaan.

 3. Hey Marion,

  bedankt voor je artikel, zoals vaak zit je er weer boenk op.
  Bij mij bruist het aan ideeën en het is inderdaad opletten om niet door te schieten en actie te ondernemen zonder concreet doel.
  Zelf is het mijn droom al een tijd om dansprojecten op te starten voor mensen met en zonder een beperking. Daarnaast wil ik dansavonden geven en vrouwendagen organiseren.
  Nu heb ik al een paar tryouts achter de rug en zijn er een paar in de maak en in het najaar wil ik volop starten.

  Fijne lentegroetjes
  Carolina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *